World Championships in Baku AZE

VM i Baku er overstået og det er tid til en „after-action“ review på forberedelserne til og selve præstationen til VM. Hele holdet har været meget spændt på dette VM, især fordi de løbende resultater hele året har været gode – og derfor givet håb om portentiale for at præstere i Top 7, hvilket ville have været en enorm præstation for Judo Danmark.

Lærke og Emilie har konstant rykket deres niveau i løbet af året, og har vist nogle gode resultater og perfomance op mod topkæmpere. Den sidste test til European Open i Minsk, hvor det var muligt for begge kæmpere at komme til Semi-finalen – og Lærke ender med sølv, den første Europa Cup medalje til Danmark, Og Emilie der ender på 5 plads. Efter at have tabt i Golden Score til både Guld og Bronze vinderne – er tegn på vi er på rette vej. Efter Minsk fokuserede holdet på forberedelserne til VM, og med en Camp i både Minsk og Pappendal, der gik rigtig godt med masser af randori med de absolut bedste, må man sige at forberelserne har været ideelle.

Til trods for de gode takter som både Lærke og Emilie viste forud for VM – så står det klart at de præsterede under deres niveau til VM. Forberelserne er gået efter planen, og begge kæmpere var godt tilpas forud for kampene. Peter Scharinger er allerede igang med at analysere og reflektere over hvorfor vi ikke helt fik vist hvad det er vi kan præstere.

Uanset resultatet ved dette års VM, så kan vi være stolte af de begge leverer en enorm og seriøs indsats for at eksekvere den plan som er lavet sammen med landstræner Peter Scharinger. Begge kæmpere er utrolig opsatte på at udvikle sig fortsat og blive ved med at arbejdet hårdt for at nå målene. Der er stadig nogle turneringer tilbage på programmet for begge kæmpere, og vi håber at dette VM kun var en bump på vejen. De vil afslutte denne sæson lidt tidligere end de andre nationer, for at vi hjemme kan få arbejdet mere specifikt på deres taktiske gameplan.

Log ind