31/03/2014 Thuringia Cup

Thuringen 2014 I forrige weekend deltog U18 og U21 landsholdene samt aspiranter for kvinder, i en af Europas stærkeste turneringer. Det hele løb af stablen i det syd tyske, nærmere bestemt Bad Blankenburg. Turneringen har tradition for at være særdeles stærk, og Danmark har således endnu aldrig vundet en medalje i det hårde felt.
Dette år blev desværre heller ikke vendepunktet for den danske trup. Det blev til en del vundne kampe, men ikke nok til at opnå placering. Særligt bør nævnes Emilie Sook og Lærke Marie Olsen, som begge vandt to kampe, og gjorde god figur.
Da kampene var overstået lørdag, stod den på træningslejr søndag - tirsdag. Her blev kæmpet hård randori i 2 timer per træning. Mandag aften bød desuden på en spændende holdturnering for indbudte teams, som Brasilien vandt i overbevisende stil. Danmark stillede ikke hold, og vi måtte derfor følge med fra tilskuerrækkerne. Alt i alt en god tur, som resultatmæssigt ikke levede helt op til forventningerne, men hvor pigerne kom stærkt igen på lejren og fik værdifuld erfaring med videre.
I den kommende weekend afholdes årets 2. bruttotræning, hvor vi får lejlighed til at evaluere grundigt på marts måneds turneringer.
Juniorlandstræner, Tine Møllerskov

Log ind