24/25-10, 2015, EC Lund, Sverige. Bronze til Nete

Europa Cup Lund I weekenden fra den 24-26. oktober blev Europa Cup I Lund afholdt. Vi var en lille flok bestående af Louise Hansen, Frederik Agertoft, Anders Hvidkær, Mathias Ferré, Sebastian Laursen og undertegnet. Efter indvejning for de lette, de fire først nævnte, blev depoterne fyldt op. På kampdagen var der heppekor fra de cadetter, der var på træningslejr i samme hal.
Louise Hansen er egentlig junior, men havde meldt sig til stævnet og kæmpede nogle gode kampe. Første kamp bliver vundet, men hun taber desværre den næste kamp til den senere sølvmedaljevinder. Derefter tabte hun til den senere bronzevinder, men en masse god erfaring fra seniorrækken til Louise.
Efter en tabt kamp, vinder Frederik Agertoft en kamp i repecharge over en nordmand, der var et hoved højere end Frederik. Næste kamp taber Frederik med to shidoer mod en.
Mathias Ferré var denne gang i -60kg, hvor han gjorde god figur. Den første kamp bliver afgjort på strangulering til Ferrés fordel. Den næste taber Ferré, men kommer stærkt igen, ved også at strangulere den næste modstander i repecharge. Den næste modstander fanger Ferré i et specielt modkast, så kampdagen for Ferré endte med en 7.plads.
Kort kan vi sige om Anders Hvidkær, at han lærte, at man skal være klar fra start surprise 
Dagen sluttede af med Landskamp for cadetterne, hvor vores gruppe selvfølgelig kom og heppede. Danmark vandt - stort tillykke til dem og Thor Rasmussen.
På kampdagen for de store var det Sebastians og min tur. Sebastian vinder de første to overbevisende med ippon, men må se sig slået af en Hollænder. Den næste kamp taber Sebastian med 2x yoko. Så to vundne kampe til Sebastian.
Det var også min kampdag. Jeg sidder den første over og møder derefter en franskmand. Hende fik jeg kastet til yoku i seonage og uchimata. I semifinalen møder jeg den senere vinder, som viser sig at være for stærk til mig. 2 timer senere starter bronzekampen mod en græker. Kampen starter og jeg har godt styr på hende og vinder på 2x drop seonage til wazari. Det var en rigtig god tur med masser af kamp- og holdånd. Vi fik bakket hinanden op i kampene og heppede højt lyd. Derudover var der masser af plads til dril, grin og kiggen efter søde svenske flicka’er.
Tak for en dejlig tur. Vh Nete Dehlendorff

Log ind