19/03/2016, Thuringia Cup, 7. Plads til Lærke.

Thüringen I dag var de danske kvindelige judokæmpere på måtten i et af de største pigestævner i europa, Thuringia Cup.

På junior siden var det Louise Hansen, Lærke Olsen og Asta Hagelskær. Alle tre var i - 63 kg, hvor mange stærke piger var mødt frem, så der var kamp til stregen. Louise mødte en stærk franskmand og måtte desværre se sig slået denne gang, så en revance venter til Campen. Asta var offensiv i første kamp, men tyskeren fangede hende i et modkast, så der venter også en revance til Campen Lærke tabte den første kamp imod den senere vinder fra great briten, så Lærke kom i rep.charge og her kom hun op i gear og vandt tre kampe. Hun vandt over 2 tyskere og en hollænder. I kampen om at komme til bronzekamp, tabte hun desværre i ne wasa, men endte på en flot 7 plads.

På cadetsiden havde vi Isabella Lauritzen og Cathrine Hæstrup, begge -57 kg. Cathrine mødte og tabte 1. kamp til den senere vinder. Dog kom Catrine igen ved at vinde sin kamp i rep. ved at modkaste sin modstander. I anden rep. var hendes modstander dog for stærk og Cathrine tabte. Så 1 vunden kamp til Cathrine og en erfaring rigere.

Isabella var desværre skadet, men sørgede for super opbakning og vandhentning og kunne lure kunsten af, når hun selv skal på måtten næste gang.  Nu står den på tre dages hård træningslejr med masser af modstandere. Vh Nete Dehlendorff

Log ind