18/05/2014, EC Orenburg, Rusland

Den første dag kæmpede Bakke i - 73 kg, hvor han mødte en stærk tatjikistaner. Bakke blev kastet tidligt i kampen til en yuko, hvorefter han kæmpede stærkt for at komme tilbage, hvilket også var ligeved at lykkedes, men desværre ingen scoringer.
I dag var det så Frederik og Benjamins tur til at komme i ilden. Frederik kæmpede i -100 kg og mødte den bedste russer, der også vandt sidste år og igen i år. Frederik kæmpede godt, men blev kastet til yuko, men slog desværre sin nakke og måtte opgive kampen.
Benjamin startede i -81 kg og var sitet som nr. 4. I første kamp mødte han en stærk russer, som lavede et dårligt angreb, hvilket Benjamin straffede med det samme med en strangulering. Næste kamp mødte han Ott fra Østrig (tidligere nr. 7 til EM og VM)og her blev Østrigeren udsat for et uvejr af kast og til sidst var sejren hjemme med Ippon. I semifinalen mødte han endnu en russer Aslan Lappinagov (vandt junior EM sidste år). I en svær kamp blev Benjamin fanget efter ca. 2 min. og blev stranguleret. Det blev så til bronzekampen, hvor Benjamin mødte nok en russer og det blev en seværdig kamp, der bølgede frem og tilbage. Benjamin kastede faktisk den ene gang russeren til Ippon, men det blev kun til wazari og efterfølgende endnu et kast til wazari, men der blev ikke dømt scoring. Russeren fik 3 shido'er og gik ud af måtten flere gange inden for de sidste 30 sekunder uden at blive straffet for det. Men det blev til en rigtig flot 5. plads i et hårdt selskab.
Der venter nu 2 dages hård træningslejr, hvor man kan tage revance.

Log ind